Boško Obradović posetio Jagodinu

|   Info
On je tom prilikom obišao grad i okolna sela, gde je razgovarao sa ljudima kojima je predstavio sve ono za šta se kao partija zalažu
Foto: TV Kopernikus

 

Lider Srpskog pokreta „Dveri“ Boško Obradović posetio je proteklog četvrtka Jagodinu zajedno  sa svojim partijskim istomišljenicima.

Program „Dveri“, kako je istakao lider partije, ima za cilj socijalnu pravdu i sigurnost za sve građane. Obilazeći Jagodinu, on je istakao i da ovaj pokret u svom programu stavlja porodicu i porodične vrednosti na prvo mesto, jer kako kaže, samo se iz zdrave porodice rađa zdravo društvo:

-Smatramo da porodica treba da dođe na prvo mesto u našem društvu i da je ključna uloga države danas borba protiv bele kuge, podrška rađanju, mladim bračnim parovima, porodicama sa više dece, staračkim i samačkim domaćinstvima posebno u selima i samohranim roditeljima. Mi danas živimo jednu opasnu i gotovo jezivu tendenciju da mi kao narod nestajemo. Država mora mnogo ozbiljnije da se pozabavi tom temom kako bi zaustavila belu kugu i to bukvalno treba da bude državni prioritet. Ja sam duboko uveren u to da je porodična politika “Dveri” najbolja politika za 21. vek. Mi takođe u okviru naše politike insistiramo na smanjenju poreza na zarade i poreza na imovinu za porodične ljude. Čim stupite u brak, da vam bude smanjen porez na zarade, a čim dobijete prvo dete da vam bude smanjen porez na imovinu - i tako sa svakim novim detetom –rekao je Obradović tokom konferencije na Gradskom skveru u Jagodini.

Prisutnima se obradio i predsednik Gradskog odbora srpskog pokreta „Dveri“ u Jagodini Stefan Vuk Milanović. Oni su tog dana istakli da će pored Jagodine obići i nekoliko jagodinskih sela, gde će razgovarati sa ljudima i predstaviti im svoj program.

D.M.