"Bunt - Prava Srbija" obeležila svoj peti rođendan

|   Info
„Ono što nas je krasilo proteklih pet godina, krasiće nas i ubuduće. To su dela, a ne suvoparne reči“ rekao je Dušan Marković, predsednik ove političke organizacije
Foto: TV Kopernikus

 

Politička organizacija „Bunt – Prava Srbija“ obeležila je protekle subote u svojim prostorijama pet godina od svog osnivanja.

Dušan Marković, predsednik „Bunta – Prave Srbije“ istakao je da je ponosan na sve ono što su uradili u periodu iza njih.

-Izašli smo na lokalne izbore, uzeli smo dva mandata i dobili smo 3500 glasova od naših sugrađana. Na parlamentarnim izborima izašli smo kao najmlađa politička partija i ostvarili smo dobar rezultat. Zafalilo nam je 250 glasova da uđemo u Skupštinu. Nadam se da će do sledećih izbora biti još dosta tih aktivnosti na polju stvaranja zajedničkih dela. Ono što nas je krasilo prethodnih godina, krasiće nas i ubuduće. To su isključivo dela, a ne suvoparne reči. Mi nismo politička opcija koja se bavi demagogijom, koja prosipa prazne priče. Mi smo politička opcija koja uradi ono što obeća. Neki put nas to košta, neki put to narod prepozna, ali uglavnom smo na dobrom glasu i nadam se da će tako i biti –rekao je Marković.

Svečanosti tokom koje je obeležen peti rođendan „Bunta – Prave Srbije“ prisustvovao je veliki broj simpatizera ove političke organizacije, kao i mnogi prijatelji.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar