Dodeljene diplome 11. generaciji jagodinskih studenata Visoke škole "PEP"

|   Info
Iz uprave škole napominju da je upis nove generacije studenata u toku, a sve informacije se mogu naći na njihovom zvaničnom veb sajtu
Foto: TV Kopernikus

 

Dodela diploma 11. generaciji jagodinskih studenata Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo organizovana je proteklog ponedeljka u prostorijama ove obrazovne ustanove u Jagodini.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, poznatija i kao PEP, postoji već 11 godina i za to vreme iznedrila je veliki broj diplomiranih ekonomista i pravnika. Više od 40 njih u Jagodini steklo je titulu akademskog građanina, a Maja Cogoljević, vanredni profesor i pomoćnik direktora za nastavu u ovoj obrazovnoj ustanovi istakla je odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom grada Jagodine:

-Svečani čin dodele diploma ostaje sasvim sigurno u trajnom sećanju svakog studenta. To je onaj trenutak kada naši student završavaju svoje formalno obrazovanje i kreću u jedan nov život kako bi gradili svoju profesionalnu karijeru. Mi smo sasvim sigurni da su studirajući u našoj školi stekli sva potrebna znanja i veštine koje su im potrebne za samostalno vođenje posla i za izazove koje nameće savremeno poslovanje. Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo postoji duže od decenije i tačno toliko smo prisutni i u Jagodini. Mogu slobodno da kažem da je Jagodina jedan od naših najboljih akreditovanih centara van sedišta. Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim čelnicima grada Jagodine na izuzetnoj pomoći i velikoj podršci koju nam pružaju svih ovih godina –rekla je Cogoljević.

Pored predstavnika ove škole iz Beograda, svečanoj dodeli diploma prisustovala je i zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović, koja se i obratila studentima. Posle uručenja diploma usledilo je i tradicionalno bacanje studentskih kapa uvis, kao i zajedničko fotografisanje. Iz ove obrazovne ustanove ističu da je upis nove generacije studenata u toku, a sve dodatne informacije mogu naći na njihovom zvaničnom veb sajtu: www.vspep.edu.rs.

Dušan Miletić