Jagodina: Investicija vredna 9 miliona dinara

|   Info
Sredstvima koje je obezbedila jagodinska lokalna samouprava i Javno preduzeće “Standard”, vozni park ovog komunalnog preduzeća je obogaćen za dva vozila. U pitanju je nova cisterna za vodu i čistilica za trotoare.
Foto: KCN TV Jagodina

U cilju unapređenja usluga Javnog preduzeća „Standard“ grad Jagodina i ovo komunalno gradsko preduzeće su uložili maksimalne napore da bi se nabavila nova vozila. 
- Mi smo uspeli, iz sopsvenih sredstava, da obezbedimo novac za kupovinu nove cisterne za pijaću vodu i čistilice za trotoare. Vrednost je blizu devet miliona dinara, vozila su uzeta na lizing i otplaćivaćemo ih u narednom periodu.  Ovom investicijom značajno ćemo unaprediti nivo čistoće u gradu. Takođe, imajući u vidu da je cisterna, koju posedujemo, iz sedamdesetih godina prošlog veka, posedovanje nove nam značajno omogućuje kvalitet snabdevanja vodom u kriznim situacijama, rekao je Dragan Lukić, direktor JP „Standard“ u Jagodini
Ovom prilikom Lukić je napomenuo da se ovde ne staje, jer grad Jagodina i JP„Standard“, isključivo iz sopstvenih sredstava, planiraju velike projekte kada je u pitanju vodosnabdevanje. Projekti su pri kraju, pa će tako jagodinsko  komunalno preduzeće ,uz nabavku dodatne opreme, učestvovati u izgradnji velikih cevovoda i poslove ovog tipa širom Srbije.
T.Mitrović