Jedna osoba iz Jagodine zaražena korona virusom

|   Info
"To lice je prebačeno na infektivno odeljenje u Ćupriji i nije imalo kontakta sa ljudima u Jagodini, jer je odmah sa granice prebačeno na lečenje u Ćupriju" rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini
Foto: TV Kopernikus

 

Prilikom podele humanitarnih paketa meštanima u selima Bukovče, Ribnik, Siokovac, Deonica i Crnče 25. marta, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je da je jedno lice iz Jagodine zaraženo korona virusom:

-Tom licu je samo u ličnoj karti prebivalište u Jagodini. Inače, duži vremenski period je boravilo u Italiji. Čim je prešlo granicu, urađena mu je analiza. Potvđeno je da je zaražen i odmah je to lice prebačeno na infektivno odeljenje u Ćupriju. Ono nije imalo kontakta sa građanima Jagodine -rekla je Jakovljević.

Ona je takođe istakla da će do kraja nedelje biti podeljeno oko 2000 paketa, kao i da ih ima dovoljno za sve i da budu strpljivi. Svi oni kojima je pomoć potrebna mogu se javiti na telefone koji se nalaze na sajtu grada Jagodine. U dostavljanju paketa, pomažu mladi volonteri, kojima se grad Jagodina i Centar za socijalni rad veoma zahvaljuju. Pomoć će biti nastavljena dokle god bude za tim bilo potrebe, rekli su iz Centra za socijalni rad u Jagodini.

D.M.