Jirgen Klop navijačima: Biće vremena za slavlje

|   Sport
Nemački fudbalski stručnjak je upozorio da opasnost od širenja virusa korona još postoji i da je trenutno najvažnije da masovnih proslava šampionske titule ne bude. Klop je rekao da ozbiljnost i opreznost duguju najugroženijima u društvu, zdravstvenim radnicima i svim onim službama koje se trude da smanje posledice zdravstvene krize.
Foto: Youtube

 

Jirgen Klop se obratio navijačima Liverpula i pozvao ih na strpljenje za očekivanu veliku proslavu šampionske titule.

Liverpulovi fudbaleri vođeni Klopom osvojili su trofej u Premijer ligi prvi put u poslednjih 30 godina, što je prošle nedelje izazvalo oduševljenje navijača i velika, masovna slavlja na ulicama engleskog grada.

Nemački fudbalski stručnjak je upozorio da opasnost od širenja virusa korona još postoji i da je trenutno najvažnije da takvih javnih okupljanja ne bude. Klop je rekao da ozbiljnost i opreznost duguju najugroženijima u društvu, zdravstvenim radnicima i svim onim službama koje se trude da smanje posledice zdravstvene krize.

"Volim vašu strast, pesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumevanje igre i veru u sve što radimo. Kada bude pravo vreme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće", rekao je Jirgen Klop u pozivu navijačima.