Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 11.9.2019. godine

|   Info
Radovi na Mramorskom Brdu, Gornjoj Toponici, i ulicama Supovačka, Mokranjčeva, Milentijeva, Stevana Sinđelića i Rujnička.
Foto: televizija Kopernikus


Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Supovačka (naselje Šljaka), mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 sati.

Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Mokranjčeva b.b, potrebno je raskopavanje. Usled radova mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati.

Usled radova na povezivanju stamene zgrade u ulici Milentijeva br. 24 na vodovodnu mrežu, mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja u toj ulici i okolnim ulicama do 15 sati.

Zbog kvara u ulici Stevana Sinđelića br.4 (naselje Branko Bjegović) potrebno je raskopavanje. Usled radova na popravci vodovodne mreže mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati.

Zbog kvara na priključnoj vezi u ulici Rujnička br.34 (naselje Donji Komren) potrebno je raskopavanje. Usled radova mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 sati.

Zbog kvara na uličnoj mreži na Mramorskom Brdu (kod „Ergomejd“-a) potrebno je raskopavanje. Usled radova biće povremenih prekida u vodosnabdevanju do 15 sati.

Zbog kvara na uličnoj mreži na Mramorskom Brdu (ulica prema groblju) potrebno je raskopavanje. Usled radova biće povremenih prekida u vodosnabdevanju do 15 sati.

Zbog kvara na uličnoj mreži u Gornjoj Toponici (naselje Livadice) potrebno je raskopavanje. Usled radova biće povremenih prekida u vodosnabdevanju do 15 sati.