Miss Akva parka u Jagodini: Titula najlepše za Milenu Duarte iz Brazila

|   Info
Pobednici je pripala nagrada od 50 hiljada dinara, zajedno sa vaučerom za letovanje i još nekoliko robnih nagrada. Prva pratilja je Teodora Canić iz Jagodine, a druga Jovana Živković iz Kragujevca
Druga pratilja Jovana Živković, Miss Akva parka Milena Duarte i prva pratilja Teodora Canić (s leva na desno): Foto TV Kopernikus

 

Tradicionalni izbor za Mis Akva parka održan je protekle subote u Jagodini. Titula najlepše devojke ove godine pripala je Mileni Duarte (21) iz Brazila.

Takmičilo se 16 devojaka koje su došle iz različitih krajeva Srbije, a petočlani žiri nije imao nimalo lak zadatak. Pobednica je istakla da joj ovo priznanje mnogo znači:

-Veoma sam blagoslovena što sam danas ovde i što sam osvojila prvo mesto uz mnogo lepih devojaka. Hvala Bogu, pobedila sam. Kada sam imala 16 godina, otišla sam u Brazil da pokušam da se bavim modelingom. Radila sam u nekoliko zemalja i upoznala sam svog dečka na Filipinima. U Srbiji sam šest meseci. Zaljubljena sam u ovu zemlju i ovo će mi biti najlepša uspomena iz Srbije –rekla je mlada pobednica, kojoj je pripala novčana nagrada od 50 hiljada dinara zajedno sa vaučerom za letovanje i nekoliko robnih nagrada.

Prva pratilja je Teodora Canić iz Jagodine, dok je lentom druge pratilje ovenčana Jovana Živković iz Kragujevca:

-Sve pohvale za organizaciju i stvarno sam prezadovoljna zbog svega. Nije mi prvi put da učestvujem, više godina unazad se takmičim. Iskreno, očekivala sam da uđem u prvi pet sigurno –rekla je prva pratilja.

-Zadovoljna sam. Nisam očekivala da ću biti druga pratilja, ali hvala svima što su glasali za mene –rekla je druga pratilja.

Za Mis šarma proglašena je Isidora Strahinović iz Niša, dok je titulu Mis fotogeničnosti sa sobom ponela Anđela Veselinović iz Beograda. Šesto mesto pripalo je Katarini Dimić iz Kragujevca, sedmo Milici Vasiljević, takođe iz Kragujevca, a osmo Kristini Đorđević iz Niša. Iz Organizacionog odbora istakli su da su zadovoljni kako je protekla ovogodišnja manifestacija:

-Ova manifestacija ima tradiciju od punih 14 godina, od samog otvaranja Akva parka. Iskoristili smo ovaj poslednji vikend avgusta da održimo ovu manifestaciju i da ne kvarimo tradiciju. Zahvaljujem se svim devojkama koje su se prijavile za ovo učešće, ali i svim donatorima koji su pomogli da ova manifestacija uspe. Svi smo uživali u jednoj prelepoj večeri –rekao je Zoran Gligorijević, direktor jagodinskog Akva parka.

Prvoplasiranih osam devojaka nagrađeno je vaučerima za letovanje, novčano, a bilo je i robnih nagrada. U muzičkom delu programa nastupio je bend „Ruže i vino“.

D.M.