Deo centra grada bez grejanja

|   Info
Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada grejnom području toplane "Novi Beograd", danas u 9 časova prekinuta je isporuka grejanja, saopšteno je iz Javno-komunalnog preduzeća Beogradske elektrane.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

Zbog otklanjanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske.

Bez grejanja će biti korisnici u zoni ulica Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara - deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice, kao i delu Senjaka - deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića.

Beogradske elektrane su podsetile da se trasa magistralnog toplovoda M6 prostire od toplane "Novi Beograd" preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara.

Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju, preneo je Beoinfo.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.