Monodrama "Muško-ženski razgovori" oduševila jagodinsku publiku

|   Info
Legendarna predstava, ovaj put izvedena u drugačijem u obliku, pobrala je aplauze brojne publike, a glumac i reditelj Bojan Miloradović igrao je više od 10 uloga
Bojan Miloradović je briljirao na sceni: Foto TV Kopernikus

 

Nova verzija predstave “Muško-ženski razgovori”, po tekstu Duška Radovića, a u produkciji jagodinskog pozorišta “Veliki teatar” izvedena je proteklog petka u sali Centra za kulturu “Svetozar Marković” u Jagodini.

Predstava “Muško-ženski razgovori” je do sada izvedena više od 60 puta i do sada je pobrala brojne pohvale i osvojila nekoliko nagrada. Ovaj put, predstava je premijerno izvedena u drugačijem obliku, kao monodrama, u kojoj je glumac i reditelj Bojan Miloradović igrao više od deset uloga:

-Mogu vam iskreno reći da je izuzetno naporno posebno zato što u predstavi igram i ženske uloge, pa je malo nezgodno na štiklama. Ali, to je sve pozorište i upravo to jednom glumcu daje volju i želju da stavi sebe u ulogu koju do sada nije igrao. Ova predstava je kruna mog glumačkog rada, jer sam u njoj na najbolji način izrazio sebe i svoj talenat –rekao je Miloradović.

Predstava je oduševila publiku, a “Veliki teatar” će novu verziju uskoro predstaviti i u ostalim gradovima Srbije. Prva stanica je Lapovo, gde će biti izvedena 12. oktobra, a potom slede Zrenjanin, Prijepolje i drugi gradovi sa kojima sarađuju zahvaljujući festivalu “DOPS” koji počinje 21. oktobra u Jagodini. Supervizor predstave je Marija Stefanović, za ton i svetlo je bila zadužena Anja Pavlović, dok je kostime radila Divna Kitanović.

Dušan Miletić