Naneta šteta trim stazi na Ruskom groblju u Jagodini

|   Info
„Ceo slučaj smo prijavili policiji. Apelujemo na ljude da čuvaju ono što je dobro u našem gradu“ rekao je Branislav Milojević, rukovodilac trim staze u Jagodini
Foto: TV Kopernikus

 

Rusko groblje je jedno od najpopularnijih mesta za rekreakciju u sport u Jagodini. Radovi na izgradnji trim staze su uveliko u toku, iako je bilo kratkog zastoja zbog vremenskih uslova. Međutim, protekle sedmice, radnici su naišli na jednu neprijatnu situaciju:

-Zbog kiše koja je padala prethodnih nekoliko dana, nismo dolazili na trim stazu da završimo radove koje smo imali. Kada smo došli na teren, zatekli smo rasulo. Neko je ušao džipom ili kvadom na stazu. Podignut je malč, a ove oblice sa strane su polomljene i rasturene. Ceo slučaj smo prijavili policiji i videćemo kako će se odvijati taj proces. Apelujemo na ljude da čuvaju ono što je dobro u ovom gradu –rekao je Branislav Milojević, rukovodilac trim staze u Jagodini.

Završetak radova na izgradnji trim staze zavisiće od vremenskih uslova, rekao je Milojević. Izvođači radova su javno preduzeće „Standard“, Preduzeće za uređenje i javno osvetljenje i jagodinski Sportski savez. Pokrovitelj je grad Jagodina.

Dušan Miletić