Novogodišnji paketići, Deda Mraz i priredba u Dnevnom boravku za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju "Sveti Trifun" u Jagodini

|   Info
Njih 70 obezbedio je Milan Jovanović, privrednik iz Čikaga, a rodom iz Jagodine, na veliko zadovoljstvo korisnika ove ustanove, njihovih roditelja i uprave
Foto: TV Kopernikus

 

Tradicionalna novogodišnja priredba Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Sveti Trifun” održana je poslednje srede u 2022. godini u Jagodini.

Ova lepa tradicija nastavljena je i ove godine, zbog čega su iz uprave izrazili veliko zadovoljstvo.

-Ovo je nešto što njima veoma znači. Oni se mesec dana unapred pripremaju za ovaj događaj i uvek se raduju Deda Mrazu i novogodišnjim paketićima –rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Svečanost je, svojim dolaskom, dodatno upriličio i Deda Mraz,što je obradovalo sve korisnike Dnevnog boravka, ali i roditelje koji su prisustvovali ovom događaju. On im je uručio i novogodišnje paketiće, koje je za njih obezbedio Milan Jovanović, privrednik iz Čikaga, a koji je rodom iz Jagodine.

-Nama je uvek drago kada imamo naše ljude u inostranstvu koji misle na svoj grad i koji učestvuju u ovakvim akcijama. Svim korisnicima Centra za socijalni rad i svoj deci želimo srećnu Novu godinu ispred svog kolektiva –istakla je Jakovljević  i dodala da je Jovanović obezbedio ukupno 70 paketića.

Uz muziku i posluženje, događaj je protekao u prijatnoj, prazničnoj atmosferi, zbog čega su svi bili srećni. Podsećanja radi, “Sveti Trifun” ima tri dnevna boravka: za decu sa cerebralnom paralizom, autizmom i sa kombinovanim smetnjama u razvoju, a ukupno 30 korisnika.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar