Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Jagodini

|   Info
Prikupljeno je oko 50 jedinica krvi, a u organizaciji su učestvovali i jagodinski Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi iz Niša
Foto: TV Kopernikus

 

Podružnica Crvenog krsta predškolske ustanove “Pionir” iz Jagodine organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak 4. jula u sali ove ustanove u Jagodini. U organizaciji akcije učestvovali su jagodinski Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi iz Niša:

-Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim humanim ljudima koji su uzeli aktivno učešće u realizaciji ove akcije. Najviše dolaze vaspitači, pomoćni radnici i ostale kategorije radnika vrtića. Pored toga, priključuju se i roditelji, ali i prijatelji naše Predškoske ustanove, kao i prijatelji Crvenog krsta. Veliki je značaj ovakvih akcija i pozvao bih sve ljude da se uključe i da doniraju dragocenu tečnost koja život znači -rekao je Slaviša Marković, predsednik Podružnice Crvenog krsta predškolske ustanove “Pionir” u Jagodini.

Tokom akcije, prikupljeno je oko 50 jedinica krvi, a sledeću akciju Podružnica Crvenog krsta predškolske ustanove “Pionir” organizovaće 22. oktobra.

Dušan Miletić