Partizan igra za povratak na pobednički kolosek

|   Sport
Strateg tima iz Humske je rekao da poštuje narednog rivala, ali je naveo da predstojeća utakmica zavisi samo od crno-belih.
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana žele povratak na pobednički kolosek posle poraza od Malatije i remija sa Napretkom.  Priliku za prekid ovog niza crno-beli imaju u nedelju kada će dočekati ekipu Rada u meču petog kola Superlige.
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da poštuje narednog rivala, ali je naveo da predstojeća utakmica zavisi samo od crno-belih.

Neću vam mnogo biti od pomoći danas pošto smo juče igračima dali neplaniran slobodan dan zbog potrošnje u četvrtak. Odlučili smo da je bolje da odmorimo ekipu tako da ćemo posle večerašnjeg treninga znati stanje igrača. Ono što je definitivno je da Ostojić neće biti u kombinaciji. Imamo još par problemčića, videćemo kakva je situacija sa tim igračima”,  rekao je Milošević. 

Strateg tima iz Humske je i istakao da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli još jedno loše iskustvo u domaćem šampionatu. 

Već smo imali jedno loše iskustvo u Kruševcu i ne smemo sebi da dozvolimo takve stvar. Bez obzira na umor, bez obzira na trenutnu situaciju, pristup mora da bude maksimalan kao što je bilo protiv Malatije”, dodao je trener Partizana. 

Očekuje se da će Miliošević napraviti nekoliko promena u odnosu na prethodni meč sa Malatijom. Aleksandar Lutovac će se naći u startnoj postavi, dok će Bojan Ostojić dobiti poštedu zbog napornog ritma mečeva. 
Mač na stadionu u Husskoj igra se u nedelju od 19 časov