Početak nove sezone u Pozorištu lutaka u Nišu

|   Život
Nova pozorišna sezona počinje u nedelju 13. septembra u 11.30 izvođenjem predstave „Mala princeza“ u sali Pozorišta lutaka.
Foto: televizija Kopernikus

 

Pozorišta lutaka apeluje na gledaoce da poštuju epidemiološke mere: merenje temperature i dezinfekcija ruku prilikom ulaska u pozorište, nošenje maski i održavanje fizičke distance. Numeracija na kartama do daljeg neće važiti, već će publika pratiti uputstva osoblja i preporučeni raspored sedenja.

Najavljeno je da će glumci koji tumače uloge u predstavi „Mala princeza“, Marija Cvetković, Stanislava Joković, Davorin Dinić i Srđan Miljković uvesti mališane u svet pozorišnih čarolija koji ove sezone Pozorište lutaka u Nišu priprema za njih.

Predstava „Mala princeza“ u režiji Aleksandra Kanjevca govori o uobraženoj princezi, njenim proscima, mlinarevom sinu i jednom magarcu, o datim obećanjima i onome što ona sobom nose. Temelji se na glumačkoj i animatorskoj veštini. Odlikuje se živom i dopadljivom muzikom kao i dinamičnom i lepršavom igrom.

Cene karata su nepromenjene i iznose 200 dinara za slobodnu posetu gledalaca, a 150 dinara za organizovane posete škola i vrtića.