U prodaji ulaznice za film "Toma" u Cineplexx Niš bioskopu

|   Život
Priča o najvećem boemu nekadašnje Jugoslavije na velikom platnu od ovog četvrtka.
Foto: Cineplexx promo

 

“Životnu priču velikana narodne muzike, Tome Zdravkovića, prikazanu u biografskom filmu ‘Toma’ Dragana Bjelogrlića gledamo od četvrtka, 16. septembra u Cineplexx Niš bioskopu a ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS”, poručuju iz bioskopa.

- Impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

“Milan Marić uspeo da tugom u očima i šarmom donese sve ono što je za kafanskim stolom napisao i otpevao Toma Zdravković, a sjajna Tamara Dragičević maestralno je iznela ulogu Silvane Armenulić”, poručuju iz Cineplexx-a.

U filmu se pojavljuju i Andrija Kuzmanović u ulozi Tominog menadžera, Petar Benčina u ulozi doktora, Paulina Manov u ulozi doktorove žene Ljiljane, Milena Radulović u ulozi Nade, Sanja Marković u ulozi poslednje Tomine žene i drugi. Režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić, scenario Zoran Lisinac, Nikola Pejaković i Maja Todorović, a muziku za film je radio Željko Joksimović”.