Radnički spremno dočekuje Partizan

|   Sport
"Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bi ostvarili pozitivan rezultat", rekao je Đuričić.
Foto: FK Radnički


Fudbaleri Radničkog željno očekuju susret sa Partizanom , protiv koga će pokušati da prekinu niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobede. Novi strateg Milan Đuričić debitovao je remijem u Kruševcu, dok će prvu pobedu u drugom mandatu na klupi Nišlija pokušati da potraži u duelu sa klubom gde je donedavno radio kao prvi asistent stručnog štaba.

-Ovo je izuzetno teška utakmica i za nas i za njih. Pobediće ekipa koja bude strpljivija i koja se bolje adaptira na uslove i na teren, koji će, zbog kiše koja pada u nedelju, biti težak za igru.  Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bi ostvarili pozitivan rezultat- rekao je Đuričić.

Radnički će i u ovom meču nastupiti bez svog prvog napadača.

-Nemanja Kojić je i dalje povređen i neće moći da nam pomogne. Ostali su na raspolaganju i raspoloženi. Dobro smo radili i bićemo spremni da se borimo 90 minuta sa renomiranim protivnikom- završio je Đuričić.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao devetoplasirani na tabeli sa 18 bodova na
svom kontu, dok je Partizan drugi sa pet bodova više.