Bunt - Prava Srbija podelila novogodišnje paketiće u Račniku

|   Info
“Ovde živi preko 50 mališana od prvog do osmog razreda. To je naš glavni pokretač” rekao je Dušan Marković, predsednik ove političke organizaije
Foto: TV Kopernikus

 

U organizaciji „Bunta – Prave Srbije“ u Jagodini,  poslednjeg dana 2022. godine podeljeno je oko 50 novogodišnjih paketića mališanima koji žive u selima Gornji i Donji Račnik u Jagodini. Predsednik ove organizacije Dušan Marković osvrnuo se na centralni događaj manifestacije “Jagodinska novogodišnja čarolija” u ovom gradu.

-Preko 1000 dece je bilo na gradskom trgu i to moramo da pohvalimo. Ono što raduje jeste to da u selu Račnik postoji i živi preko 50 mališana od prvog do osmog razreda. To je nešto za šta se živi, nešto za šta svi mi radimo i to je nešto što je glavni pokretač. To je pravi primer kako se čuva i neguje srpsko selo –istakao je Marković prilikom uručivanja paketića.

Mališani nisu krili svoju radost zbog novogodišnjih paketića koji su im uručeni na događaju u seoskom Domu kulture. Sastavni deo događaja bilo je i fotografisanje sa Deda Mrazom, zbog čega su deca bila jako srećna, te je sigurno da je poslednji dan 2022. godine prisutnim mališanima ostao u divnom sećanju.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar