Centar za socijalni rad obeležio svoju slavu - praznik Svetog Trifuna

|   Info
Ovogodišnji kolačar Danica Dimitrijević, vaspitač u Dnevnom boravku „Sveti Trifun“ slavski kolač za narednu godinu predala je domaru Centra za socijalni rad u Jagodini Aleksandru Milosavljeviću
Foto: TV Kopernikus

 

Uz tradicionano rezanje slavskog kolača, u prisustvu sveštenika i zaposlenih, Centar za socijalni rad u Jagodini obeležio je praznik Svetog Trifuna, kao svoju slavu. 

Direktorka Biserka Jakovljević istakla je da slavu obeležavaju više od jedne decenije, što svim zaposlenim licima predstavlja veliko zadovoljstvo.

-Centar za socijalni rad ima puno radnih jednica. Tu su: Dnevni boravak za decu, Gerontološki centar, personalna asistencija, Sigurna kuća, tako da obično se ne viđamo svi često, zato što su svi na svojim radnim zadacima. To je jedna od retkih prilika kada svi imamo mogućnost da budemo ovde, da se okupimo i družimo i da proslavimo ovaj dan –rekla je Jakovljević.

Ona je takođe istakla da je za Centar za socijalni rad u Jagodini protekla godina bila jedna od lakših.

-S obzirom na to da smo izašli iz korone, imali smo manje posla, tako da se nadamo da će se to tako i nastaviti i da više nećemo imati tako neke velike stvari koje pogađaju celo društvo. Kada stvari pogađaju celo društvo, onda imamo mnogo više posla. Naravno, posla uvek ima, a svim našim korisnicima želimo dobro zdravlje i mi smo tu da im pomognemo da podignu kvalitet svog života –rekla je direktorka.

Ovogodišnji kolačar Danica Dimitrijević, vaspitač u Dnevnom boravku „Sveti Trifun“ slavski kolač za narednu godinu predala je domaru Centra za socijalni rad u Jagodini Aleksandru Milosavljeviću.

D.M.
 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.