Deda Mrazovi bajkeri u Jagodini družili se sa sugrađanima

|   Info
Uz zvuke praznične muzike, delili su slatkiše sugrađanima, fotografisali se sa njima i napravili sjajnu atmosferu
Foto: TV Kopernikus

 

Prohladan, ali sunčan poslednji decembarski dan u 2023. godini, u Jagodini bio je obeležen tradicionalnim okupljanjem jagodinskih motorista. Po 13. put zaredom, obučeni u kostime Deda Mrazova i uz podelu slatkiša, širili su pozitivno raspoloženje po gradu.

-Uvek su reakcije pozitivne. Deca vole Deda Mraza. U njemu vide nešto dobro, nešto što oni sa ljubavlju prihvataju. Tako prihvataju i nas, kao da smo pravi Deda Mrazovi. Poželeo bih svim mojim prijateljima, rođacima, poznanicima, znanim i neznanim ljudima ovog grada a i šire, da budu zdravi, da se napokon vratimo nekom mirnom životu i da počnemo da živimo kao normalan svet. Želim i da jednom napokon svega bude dovoljno, da svi ljudi budu srećni, da nijedno dete ne plače i da roditelji odgajaju svoju decu u miru i blagostanju –rekao je Rade Kojić, jedan od Deda Mrazova na motorima.

Deda Mrazovi su se trudili da ispoštuju svakog prolaznika, a najlmađi sugrađani i njihovi roditelji svojim osmesima potvrdili su da se radi o veoma lepom gestu. Događaj je upotpunjen  prazničnom muzikom, a mnogi su se vrlo rado i fotografisali sa njima. S obzirom na odlično raspoloženje koje je vladalo, mnogima koji su bili deo ove tradicionalne aktivnosti jagodinskih bajkera, ovaj dan ostaće u najlepšem sećanju.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar