Najmlađi Jagodinci prikupljali novac za Kostino lečenje

|   Info
U organizaciji humanitarnog bazara, koji je održan u holu Osnovne škole „17. oktobar“, učestovovali su polaznici tri pripremne predškolske grupe, zajedno sa svojim vaspitačima i roditeljima. Bazari će biti organizovani i u centru Jagodine 29. i 30. decembra
Foto: TV Kopernikus

 

Humanitarni bazar za lečenje malog Koste Dimitrijevića održan je proteklog petka u holu Osnovne škole „17. oktobar“ u Jagodini.

Organizator bazara bila je Predškolska ustanova „Pionir“. U organizaciji su učestvovale tri pripremne predškolske grupe, od kojih dve pohađaju program u Osnovnoj školi „17. oktobar“ i jedna na Fakultetu pedagoških nauka, a u akciji su, pored vaspitača, učestovovali i roditelji predškolaca.

-Prezadovoljni smo organizacijom. Drugari iz Škole „17. oktobar“ su bili jako fini i izašli su nam u susret. Kupili su sve što smo spremili, a bilo je poklona, novogodišnjih ukrasa i slatkiša. Ja mislim da će i Kosta biti zadovoljan našom podrškom. Deca se na ovaj način uče kako da budu humani, kako da brinu o svojim drugarima i da ne budu sebični –rekla je Biljana Glišić, vaspitačica u Predškolskoj ustanovi „Pionir“.

Predškolska ustanova „Pionir“ organizovaće još dva bazara tokom kog će se prikupljati novac, a oni će biti održani u centru Jagodine 29. i 30. decembra. Svi koji žele da pomognu Kosti, mogu poslati i SMS poruku sa sadržajem 1214 na broj 3030, kao i putem žiro računa, koji se nalaze na veb sajtu budihuman.rs.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar