Nova aplikacija Er Srbije

|   Infotehno
Putnici aviokompanije Er Srbija mogu od danas da preuzmu novu mobilnu aplikaciju koja će im omogućiti prijavu na let, skeniranje pasoša, preuzimanje karte za ukrcavanje i njeno čuvanje, registraciju posredstvom i-mejla, Fejsbuka i Gugla, kao i podešavanje odešavanje analitike i vrste poruka koje žele da primaju, saopštila je danas Er Srbija.

 

Izvor: FoNet

Posebna prednost nove mobilne aplikacije Er Srbije jeste što omogućava putnicima da se bezbedno i bez fizičkog kontakta prijave na let do željene destinacije za samo nekoliko minuta, čuvajući pritom kartu za ukrcavanje kako bi im uvek bila pri ruci.

U ovoj inicijalnoj verziji, sedišta će biti dodeljivana nasumično. Putnici imaju mogućnost da rezervišu sedište posredstvom sajta airserbia.com u sekciji Moja rezervacija, pre počinjanja postupka prijave na let.

Aplikacija je veličine 16 megabajta (MB) i trenutno je u prvoj fazi razvoja, odnosno beta verziji, a dostupna je u Gugl prodavnici /Gooogle Play Stre) za Android telefone.

"Raduje nas što je, u vreme kada se dešavaju dinamične promene prioriteta putnika po pitanju beskontaktne kupovine, naš tim uspeo da načini važan razvojni korak u digitalizaciji poslovanja Er Srbije koji će značajno poboljšati sveukupno iskustvo putnika. U razvoju naše mobilne aplikacije primenjujemo agilni pristup postepenog dodavanja funkcionalnosti što nam omogućava da odgovorimo na povratne informacije korisnika i što je u skladu sa našim poslovanjem u kojem korisnika stavljamo u centar," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Očekuje se da će iOS verzija aplikacije postati dostupna na iOS App storu uskoro. U kasnijim fazama razvoja, putnici će aplikaciju moći da koriste za pretragu letova, rezervaciju i kupovinu karata, kupovinu dodatnih usluga, za servisne informacije o statusu leta kao što su promena vremena poletanja ili sletanja, promena izlaza za ukrcavanje i slično. Aplikacija će takođe pružati mogućnost izbora željene destinacije, informacije o cenama, promotivne akcije, kao i niz drugih pogodnosti.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar