Održan 16. izbor za Mis Akva parka u Jagodini: Najlepša je Gordana Đuričić iz Valjeva

|   Info
Ona je osvojila nagradu od 50 hiljada dinara i vaučer za letovanje u Grčkoj. Neda Slavković iz Kraljeva osvojila je titulu prve pratilje, dok je druga pratilja Milica Đurđević iz Kragujevca. Obe su dobile po 30 hiljada dinara i vaučer za letovanje
Foto: TV Kopernikus

 

Izbor za Mis „Akva parka“, 16. po redu, održan je proteklog petka u ambijentu ovog kompleksa bazena u Jagodini. Titulu najlepše za ovu godinu ponela je Gordana Đuričić iz Valjeva, koja je pobedila u konkurenciji od 11 takmičarki.

-Presrećna sam. Nisam ovo nimalo očekivala zato što sam malo starija od ostalih devojaka. Prvi put sam ovde i pamtiću vas ceo život. Bila sam na dosta evropskih i svetskih takmičenja, ali mi je nekako posebno drago što sam na ovom u našoj zemlji –rekla je pobednica, kojoj su pripali novčana nagrada od 50 hiljada dinara i vaučer za letovanje u Grčkoj.

Neda Slavković iz Kragujevca osvojila je titulu prve pratilje, dok je titula druge pripala Milici Đurđević, takođe iz Kragujevca. Obe su osvojile novčanu nagradu od po 30 hiljada dinara i po vaučer za letovanje.

-Studiram žurnalistiku i bavim se glumom. Stvarno je lepa organizacija. Učestvovala sam na dosta takmičenja, ali prvi put sam ovde. Lepa je atmosfera. Devojke su divne, kao i publika. Sve mi se sviđa, a pogotovo što je takmičenje u ovakvom ambijentu, na bazenima. Drugačije je od drugih –rekla je Neda.

-Divno je iskustvo i prelepo je bilo učestvovati sa svim ovim devojkama. Zabavno je i ovo mi je drugo takmičenje. Stvarno je prelep osećaj –rekla je Milica.

Ovogodišnja Mis šarma je Milica Stevanović iz Vladičinog Hana, dok je Mis fotogeničnosti Marija Leličanin iz Obrenovca. Obe su osvojile po 20 hiljada dinara. Za Mis publike proglašena je Marija Veličković iz Jagodine, koja je nagrađena sa 10 hiljada dinara.

-Prvi put sam u Jagodini i jako mi se svidelo, prvenstveno druženje sa devojkama, ali i celo takmičenje. Jako sam zadovoljna, nagrađena sam, tako da je super –rekla je Milica.

-Bila sam na dosta takmičenja, ali ovo mi je prvo u Srbiji. Atmosfera je mnogo opuštena i spontana, ali sve je na profesionalnom nivou. Drago mi je što sam među svojim devojkama iz svoje zemlje. Pamtiću po tome što mi je ovo prvo takmičenje u mojoj zemlji –rekla je Mis fotogeničnosti Marija Leličanin.

-Ovo je prvo takmičenje na kom sam bila. Bilo kakva nagrada je veliki uspeh i motivacija za dalji nastavak –rekla je ovogodišnja Mis publike.

Gost ovogodišnje manifestacije bila je delegacija Hurgade iz Egipta. Direktor aerodroma u Hurgadi Hatem Kamil uručio je lentu i nagradu ovogodišnjoj pobednici izbora za Mis Akva parka.

-Zahvaljujem gospodinu Draganu Markoviću Palmi na pozivu da dođem u Jagodinu. Volim i Jagodinu i Srbiju, a specijalno Jagodinu. Gospodin Marković je pozvao mene i ćerku zato što već dugo želim da dođem u Jagodinu. Vrlo lepo se osećam, ovo mi je kao drugi dom. Veoma je lepa manifestacija. Mi u Egiptu imamo iste ovakve događaje. Kada se vratim u Hurgadu, pričaću svojim prijateljima da je Jagodina lep grad u Srbiji i da su ljudi u Srbiji kao u Egiptu. Pozivam sve ljude iz Srbije da dođu u Hurgadu i Egipat –rekao je Kamil.

-Ova manifestacija traje punih 16 godina, dakle od samog osnivanja Akva parka i njegovog otvaranja. Naišla je na veliki odziv publike i mladih, lepih devojaka. Zašto bismo to kvarili? Zahvaljujem se ovim devojkama koje su se prijavile, publici koja je došla, kao i članovima žirija. Uvek se trudimo da žiri bude nezavistan, sačinjen od novinara i eminentnih ljudi. Njihove odluke pozdravljene su aplauzima –rekao je Zoran Gligorijević, sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza.

Organizatori takmičenja za Mis Akva parka su Jagodinski Akva park, Kulturni centar „Svetozar Marković“ i Plesna škola „La luna“.

D.M.