Održan koncert nagrađenih učenika Muzičke škole u Jagodini

|   Info
Škola je učestvovala na šest takmičenja gde je osvojila 28 priznanja, a iz uprave najavljuju da će i dalje vredno raditi kako bi školu predstavili na najbolji mogući način
Foto: TV Kopernikus

 

Školska godina još uvek nije gotova, ali Osnovna muzička škola „Vladimir Đorđević“ u Jagodini već je napravila odlične rezultate na takmičenjima u mesecima iza njih. Zato je odlučila da za sve sugrađane u foajeu Kulturnog centra u Jagodini proteklog četvrtka priredi koncert učenika i nastavnika koji su se posebno istakli i svojim uspesima na najlepši mogući način predstavili svoju obrazovnu ustanovu.

-Imali smo šest takmičenja od kojih su četiri bila međunarodnog karaktera. Osvojili smo osam laureate, 26 prvih nagrada i dve druge, tako das am jako ponosna na kolege koje su radili sa učenicima. Pošto imamo puno nagrađenih učenika i nastavnika koji su sada bili na takmičenjima, a do kraja školske godine ćemo ih imati još više, rešili smo da to podelimo, jer nećemo moći samo jedan koncert da održimo sa svim učenicima u narednom periodu, zbog velikog broja nagrada –rekla je Ljiljana Mileusnić Marković, direktorka Osnovne muzičke škole “Vladimir Đorđević” u Jagodini.

Koncert se sastojao od instrumentalnih izvođenja učenika i nastavnika na različitim instrumentima, a publika je svako nagradila burnim aplauzima. Iz Osnovne muzičke škole u Jagodini istakli su da ih u periodu pred njima očekuje još nekoliko takmičenja i festivala, te i da će se truditi da se na njima pokažu u najboljem svetlu, kao što je to slučaj bio i do sada.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar