U Jagodini održani osmi sportski susreti vatrogasaca Srbije

|   Sport
Učestvovalo 13 ekipa iz različitih krajeva Srbije u četiri sportske discipline. Najboljim ekipama dodeljene nagrade
Foto: TV Kopernikus

 

Osmi sportsko-sindikalni Susreti vatrogasaca Srbije održani su proteklog ponedeljka u sportskoj hali „JASSA“ u Jagodini.

Sportski susreti vatrogasaca se svake godine održavaju u drugom gradu, a ove godine domaćin je bio grad Jagodina. Učestvovalo je 13 vatrogasnih jedinica iz različitih krajeva Srbije koje su se takmičile u četiri sportske discipline: malom fudbalu, stonom tenisu, streljaštvu i nadvlačenju konopca. Predsednik Sindikata vatrogasaca Srbije Duško Ninkov izrazio je zadovoljstvo, pre svega gostoprimstvom:

-Zahvalni smo gradu Jagodini na svoj pomoći i logistici koju su nam pružili. Kao strukovni Sindikat, ne bi bili u mogućnosti da samostalno organizujemo ovu manifestaciju i mi se od srca zahvaljujemo gradu Jagodini na odličnoj organizaciji –rekao je Ninkov.

Prisutne je pozdravio i Zoran Gligorijević, direktor sportskog Saveza Jagodine. On je istakao da Jagodina i te kako posvećuje pažnju kako profesionalnom, tako i rekreativnom sportu:

-Jagodina je grad sporta. Veliku pažnju posvećujemo profesionalnom, ali i rekreativnom sportu i sportu radnih organizacija. Tako je bilo i ovog puta, kada smo pomogli i u finansijskom i u organizacionom smislu. Mi imamo odličnu saradnju sa vatrogasnom službom u Jagodini. Tu su uvek kada zatreba i odlično rade svoj posao. Zadovoljstvo nam je da im i ovog puta pomognemo –rekao je Gligorijević.

Predsednik sindikalnog Odbora vatrogasaca Pomoravskog okruga Miroslav Petrović zadovoljan je organizacijom, ali i druženjem sa kolegama iz drugih gradova u Srbiji:

-Vatrogasci retko imaju priliku da se okupe u ovolikom broju. Ovde imaju prilku da se zabave i da upoznaju sve lepote našeg grada –istakao je Petrović.

Najuspešnijim ekipama, na kraju takmičenja, dodeljene su diplome i pehari.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar