U Novom Sadu uhapšen maloletnik zbog 24 krađe, u Sremskoj Mitrovici nasilnička vožnja pod dejstvom kokaina

|   Info
Sumnja se da je šesnaestogodišnjak provaljivao u objekte različite namene, prodavnice, apoteke, frizerske i kozmetičke salone, pretežno na području Starog grada, ali i Klise i Novog naselja, te krao iz njih novac, mobilne telefone i razne druge predmete. Uprava saobraćajne policije zadržala je motociklistu koji je pod dejstvom kokaina vozio brzinom od 195 kilometara na sat u Laćarku, na delu puta gde je ograničenje brzine 60, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet 

Novosadska policija saopštila je danas da je rasvetlila 24 teške krađe za koje je osumnjičen šesnaestogodišnjak, protiv kojeg će krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Sumnja se da je on provaljivao u objekte različite namene, prodavnice, apoteke, frizerske i kozmetičke salone, pretežno na području Starog grada, ali i Klise i Novog naselja, te krao iz njih novac, mobilne telefone i razne druge predmete.

On je osumnjičen da je desetak tih krivičnih dela učinio sa jedanaestogodišnjim dečakom, a jedno sa, takođe, šesnaestogodišnjim Novosađaninom. Protiv dvojice maloletnika biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, navedeno je u saopštenju.

 

Vozio pod dejstvom kokaina 

Uprava saobraćajne policije zadržala je motociklistu koji je pod dejstvom kokaina vozio brzinom od 195 kilometara na sat u Laćarku, na delu puta gde je ograničenje brzine 60, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Motociklista R.M. (2001) iz Sremske Mitrovice zaustavljen je zbog nasilničke vožnje, a kontrolom je utvrđeno da je bio pod dejstvom kokaina i da nema vozačku dozvolu. Kontrolom je utvrđeno da je registarska tablica na motociklu savijena i da nije vidljiva, saopštila je policija. Vozač motocikla zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok je motocikl privremeno oduzet.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar