Lakše do posla uz informatičke obuke i u Jagodini

|   Info
Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje atraktivne obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i Net programiranje
Foto: Kopernikus televizija

Ovo su samo neki od programa koje je Nacionalna služba za zapošljavanje Srbije, filijala u Jagodini, obezbedila za svoje korisnike kako bi lakše našli posao. Dobro je poznato da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta. Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno 775 polaznika. 
Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs,od 9. do 22. jula 2018. Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.
 Za više informacija nezaposleni se mogu obratiti svom savetniku za zapošljavanje u Jagodini ili pratiti sajt www.nsz.gov.rs, gde će se redovno dobijati sve informacije o ovom programu. 
Tanja Mitrović

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar